Webdesign bureau

Ik help ondernemers met het verwezenlijken van hun online ambities. Als gespecialiseerd webdesign bureau vertaal ik het verhaal van jouw bedrijf naar een eigentijdse website.

Mijn naam is Mitchel van Zwienen en eind 2015 heb ik besloten om mijn eigen webdesign bureau op te richten.

Ik ben altijd al bezig geweest met computers en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Daarnaast ben ik erg leergierig en daarom besloot ik mij te verdiepen in het bouwen van websites. Wat begon met een aantal simpele statische websites is uitgegroeid tot geavanceerde websites die ik bouw met het CMS WordPress. Een voordeel van WordPress is dat je eenvoudig extra functionaliteiten kunt toevoegen aan je website. WordPress is geschreven in PHP en is open-source waardoor je de broncode gemakkelijk kunt aanpassen. Het voordeel hiervan is dat ik functionaliteiten op maat kan maken. Daarnaast kan ik met HTML, CSS en JavaScript de “front-end” van de website optimaliseren. Ik kan iedere pixel op het scherm aanpassen om deze perfect te maken. Daardoor zijn er erg veel mogelijkheden en doorloopt iedere website weer een ander proces. Iedere website is uniek. Mijn doel is om de website zo goed mogelijk bij het karakter van het bedrijf te laten aansluiten. Ik vind het belangrijk dat de klant tevreden is met de website en dat de website ook daadwerkelijk waarde toevoegt aan het bedrijf.

Ik werk nauw samen met verschillende zelfstandige ondernemers. Wanneer er bijvoorbeeld content gemaakt of geoptimaliseerd moet worden besteed ik dit vaak uit aan grafisch vormgevers en communicatie specialisten. Zo kan iedereen zijn taak uitvoeren waar hij/zij goed in is. Op deze manier kan ik de kwaliteiten van mijn producten garanderen wat resulteert in tevreden klanten.