Website laten maken | All-in

Een website laten maken bij Mitss Webdesign

Een website laten maken bij Mitss Webdesign is een slim idee. Wij vinden het webdesign van je website enorm belangrijk. Het is de eerste indruk die je bij je bezoeker achter laat. Daarnaast wil je ook goed gevonden worden in de zoekmachines. Wij zijn SEO specialist en helpen je hier graag mee.

Contact opnemen

Clean code

Een goed script zorgt voor snelheid en stabiliteit.

Google vriendelijk

Wij optimaliseren de website op een goede vindbaarheid.

Awesome Design

Wij hebben oog voor detail, websites die in de smaak vallen.

Hulp op afstand

Wij kunnen jou altijd en overal helpen alsof wij naast jou zitten.

Visual Builder

Het bijhouden van je website is kinderspel met ons CMS

Ton of Features

We hebben een hele hoop extensies klaarliggen

Waarom bij Mitss Webdesign een website laten maken?

Mitss Webdesign is een full service internetbureau en gespecialiseerd in webdesign en zoekmachine optimalisatie. Wij zorgen ervoor dat jouw website prachtig wordt vormgegeven en goed zichtbaar wordt in de zoekmachines. Met name dit laatste is een belangrijke succes factor van jouw bedrijf.

Een prachtige website van Mitss Webdesign

Een website laten maken bij Mitss Webdesign - dit is een foto van een laptop en koffieWij creëren de mooiste websites op basis van jouw huisstijl. Wij houden rekening met de doelstellingen van jouw bedrijf en richten op basis daarvan de navigatie, header, main frame en de footer in. Op basis van jouw logo kunnen wij al heel veel. Zo gebruiken we de kleurstelling, lijnen en vormen van het logo om het webdesign te bepalen. Elke klus is uniek en wij helpen je daar graag bij!

Een goede vindbaarheid is belangrijk

Het succes van een website laten maken gaat verder dan alleen een goede vormgeving. Wanneer je niet gevonden wordt dan heb je helemaal niets aan je website. Wij zijn gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie en helpen je graag bij een betere vindbaarheid in Google. Zo zijn er genoeg technische aspecten van je website die belangrijk zijn in de ‘ranking’ van je website. Deze aspecten zijn goed en snel te optimaliseren en daarmee heb je gelijk al een beetje gewonnen. Daarnaast is de ‘content’ van je website erg belangrijk. Dit is een zware teller van je vindbaarheid en de goede SEO’er zou heel veel mee bezig moeten zijn. Daarnaast kunnen we linkbuilding gebruiken als  een versteviging van je ‘ranking’.

Hosting, domein en e-mail

Een website laten maken servers zijn voorzien van SSD schijven en daar staat je website op.Een goede hosting is van belang. Een goede server is mede verantwoordelijk voor de snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid van je website. Mitss Webdesign heeft servers met SSD schijven voor optimale prestaties. Bij ons betaal je €5,- per maand en zijn daarmee een betaalbare kracht voor je website. Wij leveren standaard 3 mail adressen die je kunt gebruiken via outlook of webmail. Wanneer je al hosting hebt dan kunnen we deze gemakkelijk over nemen. Je hoeft hier enkel een verhuiscode voor op te vragen en daarmee doen wij de rest. Binnen 24 staat je website al online!

WordPress als ‘content management system’ (CMS)

Van alle websites op het internet draait 25% op WordPress. Dit is natuurlijk niet zonder reden en Mitss Webdesign is specialist in dit systeem. Met WordPress kun je zelf eenvoudig je website bijhouden. Je kunt zelf foto’s en teksten aanpassen op ieder moment van de dag. Je logt eenvoudig in via het menu en je bent ready to go! Bij de oplevering van je website krijg je een uitgebreide uitleg mee over de werking van WordPress. Honderden programmeurs van over de gehele wereld werken aan dit systeem. Zo ben jij dus altijd voorzien van de laatste updates omtrent veiligheid, betrouwbaarheid en snelheid. Een WordPress website laten maken is daardoor ook goedkoper.

Een website laten maken met 24/7 support – altijd en overal

Hulp nodig? Website laten maken helpdeskVia handige tools kunnen wij jou direct helpen. Zo kunnen we via teamviewer eenvoudig op afstand je computer bedienen om je probleem op te lossen. Natuurlijk kan je altijd even langskomen bij ons op kantoor. Door onze efficiënte werkwijze kunnen wij de gehele Benelux bedienen.

Google recensies

Mitss Webdesign - Website laten maken - wordt beoordeeld met een 4.8 / 5 op basis van 70 beoordelingen.

Mijn website laten maken bij Mitss Webdesign. We hebben bij meerdere webdesigners een gesprek gehad maar het gesprek met Mitchel sprong er wel uit. Onze visie werd goed begrepen en het enthousiasme dat Mitchel uitstraalt werkt aanstekelijk. Al onze wensen konden verwerkt worden in een mooie website wat zeker gaat passen bij ons bedrijf en visie

Robert stigtEigenaar stigtservices

Een website door Mitss webdesign laten maken en wij zijn zeer tevreden over de diensten die Mitss aanbied. En daarbij is de prijsverhouding super. Ook hebben wij het SEO gedeelte uitbesteed aan Mitss webdesign en zijn hierin in een positieve ontwikkeling. Mitss webdesign is zeker een aanrader!! Wij zijn blij met de super snelle terugkoppeling op vragen en krijgen altijd netjes antwoord met tips.

Jeffrey BongersEigenaar Bongers bestrating

Door Mitss Webdesign een website laten maken. Ik ben startende ondernemer en wilde graag een website laten maken die goed zou scoren in Google en die strak en modern zou ogen. Ik kan je zeggen dat dit is gelukt! Voor een prima prijs ben ik goed vindbaar en krijg ontzettend veel positieve reacties van mensen. Zeker een aanrader voor iedereen. Mitchel is duidelijk in zijn communicatie en voelt precies aan wat ik graag wilde. Meerdere offertes aangevraagd en de prijs kwaliteit is een absoluut pluspunt. Al met al zeer tevreden en kom de volgende keer zeker terug!

Midas van der poelEigenaar Boskamp

Nadat ik diverse mensen gevraagd had om een opzetje te maken voor een geheel nieuwe website voor mijn bedrijf, begon ik te denken dat het niet zou gaan lukken. Niemand voelde echt aan wat ik wilde (dat wist ik zelf eigenlijk ook niet echt....). Toen kreeg ik een aanbod van Mitchel en meteen zijn eerste idee (binnen een uur na mijn vraag) was meteen een schot in de roos! Alles stond binnen een week online (lag aan mij dat het niet sneller ging) en ik hoef nu maar een mailtje te sturen voor uitleg of aanpassingen en het is geregeld. Top Mitchel, veel succes met je bedrijf!

Annalies JanssensEigenaar Countforyou

Mitss Webdesign heeft voor mij een website gemaakt, die helemaal aansluit bij mijn wensen. Bovendien heb ik het als heel prettig ervaren dat de website in korte tijd gereed was en dat er op geduldige wijze werd uitgelegd hoe ik de website zelf kan beheren. Mocht dat een keer niet lukken, dan hoef ik maar te kikken en Mitss Webdesign staat klaar om te helpen. Ik ben blij dat ik met Mitss Webdesign in zee ben gegaan!

Marcella KleineSchrijfster

Ik heb al veel ervaring met Webdesigners, door een kennis werd ik getipt om mijn nieuwe website te laten bouwen door Mitss Webdesign. Had ik dat maar eerder gedaan hier enkele steekwoorden die mijn tevredenheid weergeven. Vriendelijk, betrokken, Accuraat, inventief, Doortastend, kortom ik wil niet anders meer. Een absolute aanrader!

Siep van der VeenEigenaar Hotdogs on Tour

Ik wilde een website laten maken. Wat een top werk, ik ben erg blij met de nieuwe website.
Ik heb Mitch een kleine opzet gestuurd met een ontwerp zoals ik die voor ogen had en hij heeft het keurig uitgewerkt in een website met extra details. Details waar ik nog niet aan gedacht had. Het contact met Mitch loopt soepel en weet precies wat ik wil.

Renate MooijFotografie

We hebben bij meerdere webdesigners een gesprek gehad maar het gesprek met Mitchel sprong er wel uit. Onze visie werd goed begrepen en het enthousiasme dat Mitchel uitstraalt werkt aanstekelijk. Al onze wensen konden verwerkt worden in een mooie website wat zeker gaat passen bij ons bedrijf en visie

HannekeEigenaar Hanneke's pedicure salon

One-page

99

Exclusief BTW
 •  1 pagina
 • Uniek ontwerp
 • Mail en hosting
 • WordPress als CMS
 • 24/7 support

WebdesignMeest verkocht

299

Exclusief BTW
 • 5 pagina’s
 • Uniek ontwerp
 • Mail en hosting
 • WordPress als CMS
 • 24/7 support

Webshop

399

Exclusief BTW
 • Onbeperkt producten
 • Onbeperkt categorieën
 • Mail en hosting
 • Conversie optimalisatie
 • 24/7 support

Vrijblijvende offerte aanvragen?